Sofia, Bulgaria +359878341049 pihub@pihub.bg

Начална страница > Хъб > Партньори

SensoTech GmbH

Хъб за Процеси и Апарати ЕООД е официален представител на SensoTech за България. Производител на системи за анализ и оптимизация на процеси свързани с течности. Произведени са в Германия. Основният принцип на нашите иновативни системи е да измерваме ултразвуковата скорост и плътност при непрекъснати процеси. Ние усъвършенствахме този метод в изключително прецизна и забележително удобна за потребителя сензорна технология. 

This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png

Хъб за Процеси и Апарати ЕООД е официален представител на HORIBA за България. Производител на широк спектър от инструменти и системи за приложения, вариращи от автомобилна научноизследователска и развойна дейност, мониторинг на процеси и околната среда, ин-витро медицинска диагностика, производство на полупроводници и метрология, до широк спектър от научни изследвания и изследвания и QC измервания. Доказано качество и надеждна производителност са създали широко разпространено доверие в марката HORIBA. Технологията за анализ на вода и течности HORIBA се основава на 75-годишен опит от основаването на групата HORIBA. Ние предлагаме широка гама от продукти и решения за анализиране, наблюдение или контрол на течните проби от една капчица биологична проба, химикали за производствен процес на полупроводници до вода в околната среда. Мониторинг на процесни, питейни и отпадъчни води.

ABB logo

Хъб за Процеси и Апарати ЕООД е официален представител на ABB Measurement & Analytics за България. ABB е водеща глобална технологична компания, която стимулира трансформацията на обществото и индустрията за постигане на по-продуктивно и устойчиво бъдеще. Свързвайки софтуера със своето портфолио за електрификация, роботика, автоматизация и движение, ABB прокарва границите на технологиите, за да издигне производителността на нови нива. С история на върхови постижения, простираща се повече от 130 години.

Guided Wave

Хъб за Процеси и Апарти ЕООД е официален представител на Guided Wave за България. През 1983 г. Guided Wave е признат за лидер в индустрията, когато произвежда първите базирани на оптични влакна близки инфрачервени (NIR) анализатори. Днес Guided Wave е единственият доставчик на NIR процесни анализатори, който осигурява цялостна оптически съчетана система, даваща най-добрата ефективност на пропускателната способност и дългосрочна производителност, надвишаваща индустриалните стандарти. Guided Wave проектира и произвежда цялостни аналитични системи, използващи близки инфрачервени (NIR) и ултравиолетови / видими (UV-VIS) спектроскопски техники. Ние предлагаме цялостно решение, което включва оптически съвпадащи компоненти и добре планиран подход за калибриране, водещ до дългосрочен успех и спестявания. Нашите модерни системи са проектирани за непрекъсната онлайн употреба, предоставяйки данни в реално време с лабораторно качество, като същевременно процъфтяват в най-взискателната среда на преработвателните предприятия. Нашата надеждност на продукта, стабилна инструментална платформа и отзивчива техническа поддръжка са причините компаниите от цял ​​свят да зависят от Guided Wave.

Хъб за Процеси и Апарати ЕООД е официален представител на Sofraser за България. Вискозиметрични пионери от 1972 г. Изобретатели на първия в света вискозиметър с резонансна честота. Френската фирма Sofraser са често копирани, но никога успешно.  Разработваме решения за множество приложения във всички индустриални сегменти, за да постигнем върхови постижения във вашето производство.

Хъб за Процеси и Апарати ЕООД е официален представител на Hontzsch за България. Германската фирма от 1976 г. проектира, произвежда и разпространява иновативни продукти в областта на технологията за измерване на дебита (разхода). Нашият фокус е върху спазването на стандартите за качество и прецизните техники за измерване, като нашата цел е да разрешим вашите проблеми както ефективно, така и икономически ефективно. Сертификати, акредитации и стандарти като ATEX, SIL, DGRL, CSA (всички измервателни уреди с Ex-d корпус), BImSchV, ISO 9001, DAkkS и DKD членство са доказателство за това.

BUNKER BG е първата компания в България, специализирана в проектиране и изграждане на частни бункери. Нашите бункери отговарят на всички изисквания за безопасност и са проектирани така, че да се чувствате удобно и комфортно в тях, като във втори дом. Залагаме на сигурността и удобството. За всеки клиент ще изготвим индивидуален проект на бункер. Разполагаме с екип от специалисти и работим в тясно сътрудничество с няколко международни компании с дългогодишен опит в изграждането на бункери от Швейцария, Израел и Швеция.

Фирма КЛИМАТЕХНИКА АД е със седалище град София и основна дейност – Производство на промишлено хладилно и вентилационно оборудване. Инженерингова дейност в областта на хладилната и климатичната техника – проектиране и доставка.